Τρόποι Πληρωμής

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03/01/2012, αποδείξεις λιανικής αξίας άνω των 1.500 ευρώ προς ιδιώτες και 500 ευρώ προς επαγγελματίες – επιχειρήσεις (τιμολόγια πώλησης), θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Η πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό μπορεί να γίνει με 2 τρόπους.

Ο πρώτος μέσω του μηχανισμού αγοράς του ηλεκτρονικού καταστήματος και επιλέγοντας “Άμεση Τραπεζική Μεταφορά” όπου θα σας έρθει ένα email με τον κωδικό παραγγελίας και τους τραπεζικούς λογαριασμούς για να κάνετε την πληρωμή ή μέσω της άμεσης μεταφοράς χρημάτων σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Στη 2η περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για το ακριβές ποσό (με τα έξοδα αποστολής) και εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα web banking χωρίς επιπλέον έξοδα. Μετά την κατάθεση παρακαλείσθε να μας στείλετε στο food@dimarxosfood.gr το καταθετήριο στο οποίο θα αναγράφεται το ίδιο όνομα με αυτό στο οποίο θα κοπεί η απόδειξη-τιμολόγιο.

Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN: GR25 0171 9080 0069 0814 7904 154

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6908147904154

Δικαιούχος: Δήμαρχος Παύλος

Πιστωτική – Χρεωστική Κάρτα & Άτοκες Δόσεις:

Αν διαθέτετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα MASTERCARD, VISA ή MAESTRO μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας.

Άτοκες Δόσεις:

Δεν δύναται

 

Αντικαταβολή:

Πληρωμή κατά την παραλαβή και για παραγγελίες άνω των 7 ευρώ.

 

Παραλαβή της παραγγελίας από την έδρα μας:

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή και τηλεφωνικά και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από την έδρα μας ανεξάρτητα από το ύψος της αξίας της παραγγελίας.

Dimarxosfood.gr – Παύλος Δήμαρχος
Ολύμπου 21, Κηφισιά, Αττική, Τ.Κ.: 146 71

Τηλ. Κέντρο: 2114171391

Προκειμένου να παραλάβετε από την έδρα μας, θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί η παραγγελίας σας και να μας έχετε ενημερώσει τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσουμε ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο για παραλαβή.