Τα Κρασιά του Δήμαρχος Grill & Wine

Τι να Περιμένετε

Το εστιατόριο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Grill & Wine έχει φροντίσει να δημιουργήσει μια λίστα κρασιών που συμπληρώνει τέλεια την ελληνική γαστρονομία που σερβίρεται στην κουζίνα μας. Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία κρασιών από εξαιρετικούς αμπελώνες σε όλη την Ελλάδα, καθώς και μια επιλογή από κρασιά από κορυφαίους παραγωγούς στην Αργεντινή, τη Χιλή, την Ιταλία και τη Γαλλία.

Καθώς μελετάτε τη λίστα κρασιών, θα διαπιστώσετε ότι είναι προσεκτικά επιμελημένη για να προσφέρει κάτι για κάθε ουρανίσκο και κάθε προτίμηση. Είτε είστε λάτρης των κόκκινων κρασιών είτε των λευκών κρασιών, θα βρείτε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Και αν δεν είστε σίγουροι τι να παραγγείλετε, το έμπειρο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει καθοδήγηση και συστάσεις.

Το Κελάρι μας

Αυτό όμως που πραγματικά ξεχωρίζει στο εστιατόριο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Grill & Wine είναι το 120 ετών φυσικό υπόγειο κελάρι του, όπου τα κρασιά συντηρούνται προσεκτικά για να εξασφαλιστεί η μέγιστη γεύση και ποιότητα. Είναι μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία να μπεις σε αυτόν τον ιστορικό χώρο και να θαυμάσεις την εντυπωσιακή συλλογή κρασιών που εκτίθεται.

Η λίστα κρασιών δεν είναι μόνο εντυπωσιακή όσον αφορά την επιλογή – είναι επίσης αξιοσημείωτη για το βάθος και το εύρος της. Θα βρείτε κρασιά τόσο από καθιερωμένους όσο και από ανερχόμενους αμπελώνες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον ποικίλο και συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του ελληνικού κρασιού.

Συνδυασμοί που θα σας Εκπλήξουν

Φυσικά, η πραγματική δοκιμασία οποιασδήποτε λίστας κρασιών είναι το πόσο καλά συνδυάζεται με το φαγητό. Και στο εστιατόριο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Grill & Wine δεν θα απογοητευτείτε. Είτε απολαμβάνετε ένα χορταστικό Ριζότο μιλανέζε με μοσχαρισιές στηθοπλευρές κοκκινιστές, είτε τα λαχταριστά Bbq spare ribs με Jack Daniels glaze ή ένα από τα διάσημα κρέατα σχάρας του εστιατορίου, υπάρχει ένα κρασί στη λίστα που θα συμπληρώσει τέλεια το γεύμα σας.

Αλλά ίσως ο πιο συναρπαστικός λόγος για να επισκεφτείτε το εστιατόριο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Grill & Wine είναι το πάθος και η τεχνογνωσία που συνεπάγεται η δημιουργία της λίστας κρασιών. Η ομάδα του εστιατορίου είναι βαθιά αφοσιωμένη στην προώθηση της ελληνικής οινοποιίας και στην προβολή της απίστευτης ποικιλομορφίας στυλ και γεύσεων που μπορεί να βρει κανείς σε όλη τη χώρα.

Και αυτή η δέσμευση είναι εμφανής σε κάθε μπουκάλι της λίστας – το καθένα προσεκτικά επιλεγμένο για να παρουσιάσει ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν οι Έλληνες οινοποιοί. Αν λοιπόν είστε λάτρης του κρασιού και αναζητάτε μια πραγματικά εξαιρετική γευστική εμπειρία, μην ψάξετε πέρα από το εστιατόριο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Grill & Wine. Με την εντυπωσιακή λίστα κρασιών, το καταρτισμένο προσωπικό και την ιστορική κάβα, είναι ένας προορισμός που σίγουρα θα αφήσει μια δυνατή εντύπωση.

Σας περιμένουμε !

Κάντε τη κράτησή σας τώρα στο 2114171391 ή ηλεκτρονικά εδώ.